FITNES IN ZDRAVJE

Najem vadbenega boxa

Parkirate, dobite ključ in trenirate sami ali v paru. Svojih 90 min preprosto rezervirajte v spletnem koledarju.

Osebno trenerstvo

Posamezniku prilagojen program in individualen pristop. Trener z mednarodno licenco AFP.

Mini skupina

Pripeljite prijateljice ali prijatelje in trenirajte z osebnim trenerjem.

Trenirajte v butični telovadnici!

Pri Odskočnici ponujamo vadbo po vaši izbiri, v butični telovadnici, z glasbo, ki jo izberete sami. Namesto proteinskih napitkov si lahko privoščite še svež prigrizek v obliki sadja, zelenjave ali domačega kruha. Pri izbiri vam primerne vadbe, prehrane, intenzivnosti, tehnike izvedbe, programa vadbe, načina treninga vam je na voljo mednarodno licenciran osebni trener Niko Akrap.

različne možnosti vadbe, prilagojene vašim željam in potrebam!

Vsak od nas bi moral biti telesno aktiven vsaj eno uro, trikrat tedensko. To je čas, ki ga namenimo sebi, svojemu zdravju, boljšemu počutju. Z vadbo zmanjšujemo negativni stres, pospešimo prebavo, znižamo krvni tlak, povečamo gibljivost sklepov, okrepimo kosti in povečujemo mišično moč ter vzdržljivost. Mi smo tukaj zato, da vam pri tem pomagamo in naredimo vse, da bi bile te urice, ki jih namenite sebi, točno takšne, kot si želite, ali pa celo boljše. Želimo vas presenetiti, vam ponuditi več kot le vadbo in prepričani smo, da boste odšli domov boljše volje in polni pozitivne energije.

BLOG

Želim se zdravo prehranjevati, a nimam časa

Želim se zdravo prehranjevati, a nimam časa

Slišali ste vse na temo zdravega prehranjevanja, imate doma jedilnik, dovolj trenirate, radi bi se držali vsega kar ste prebrali v strokovni literaturi, poslušali na predavanjih ali pa vam je svetoval osebni strokovnjak za prehrano. A imate en ogromen problem, ki se mu reče čas?

Delo, pomanjkanje časa, stres in izgorelost?

Delo, pomanjkanje časa, stres in izgorelost?

Verjetno se strinjate, da je življenje postalo hitrejše. V službi od nas zahtevajo vedno več – imamo več zadolžitev, delo moramo opraviti hitreje, vselej moramo biti zbrani, ni prostora za napake.

Osteopenija predstopnja osteoporoze?

Osteopenija predstopnja osteoporoze?

Osteoporoza je bolezensko stanje, pri katerem je poleg zmanjšane mineralne gostote kosti značilna tudi sprememba notranje zgradbe kosti, katere posledica sta krhkost kosti in zlomi.