JEZIKOVNI TRENING ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE

jezikovni treningi za otroke in mladostnike

OtrociMladostniki

Jezikovni trening za otroke

 

Dragi starši, kot že sami vsak dan ugotavljate, so vaši otroci kot spužvice, ki srkajo nova znanja in izkušnje na vsakem koraku. Največ pa se seveda naučijo skozi igro, pesmice, gibanje, ustvarjanje … Pri Odskočnici smo navdušeni nad takim načinom, saj želimo v otrocih vzbuditi radovednost in ljubezen do tujega jezika. Ker se otroci razlikujejo med sabo, poskušamo učenje jezika predstaviti na čim bolj razgiban način – z uporabo vseh čutov. Skupaj bomo prebirali knjige, plesali in peli, ustvarjali ter se zabavali itd. Gradivo vam bomo z veseljem posredovali, saj želimo da otroci tudi doma aktivno usvajajo jezik.

Nudimo vam individualni jezikovni trening nemščine in angleščine, trening v paru ali mini skupini.

Jezikovni trening za mladostnike

V osnovnošolskih in srednješolskih letih ne sme biti pri učenju tujega jezika poudarek le na reševanju slovničnih nalog in branju dialogov.

Pomemben je govor, pomembna je uporaba naučenega besedišča in slovnice. Tega je v večini šol žal premalo. V razredu je običajno veliko otrok, ki pogosto ne morejo priti do besede in zastavljati vprašanj, se ne morejo učiti besedišča, ki jih zanima, kaj šele, da bi besedila v učbeniku zamenjali za branje in komentiranje objav na blogih …

Vedno je premalo časa za prost govor, učni načrt pa učiteljem narekuje oster tempo.

Če si tudi ti radovedna klepetulja in se želiš na drugačen način aktivno učiti tujega jezika, nas kontaktiraj.

Z zanimivimi spletnimi viri, članki, knjigami, filmi, aplikacijami itd. ti bomo popestrili učenje jezika, hkrati pa te bomo spodbujali, da boš čim več klepetal/a.

Ker pa vemo, da so zate zelo pomembne tudi ocene, NPZ, matura, mednarodni izpiti, ti pomagamo tudi pri tem. Brez skrbi, ne bomo reševali le pol.

S praktičnimi nasveti ti bomo pomagali, da osvojeno znanje nadgradiš tudi doma.

Izberi svoj program.